Fehmi Zeki Denizli Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Misyon: Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye ; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00 15.10
Yabancı Dil: Ingilizce
Servis Bilgisi: Şehir içi servisleri okulumuzun hemen bir sokak ilerisinden geçmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fehmizekidenizlioo.meb.k12.tr

Adres - BAĞLIK MAH. SAADET SK. NO 2 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :Normal ögretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Adres - BAĞLIK MAH. SAADET SK. NO 2 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

Ulaşım Araçla ya da yürüyerek gidilebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde Bağlık Mahallesinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı yaklaşık 73 km´dir.